英国伦敦某庭院住宅(The Courtyard House)- De Rosee Sa

▲ 点击图片可查看大图,并可进入全屏图集模式 ▲


项目概况:
建筑设计: De Rosee Sa
地点:英国,伦敦( London, United Kingdom)
主持建筑师: Edward Martin
建筑面积: 110.0 m2
完工时间: 2016
照片版权: Alexander James Photography
承包商: Permenex

项目简介:
业主的目的是拆除现有的单层储物库,并在后面的露台花园和西伦敦的16座车库之间的一个灰空间内建造一座新的两居室房屋。
 
为了解决改地用地紧张问题,设计围绕原始形式的车库创建三个外部庭院空间,这将有助于光照射到每个角落。 在边界墙上并不设置窗户,天窗位于每个独立的房间之上。
 
第一个庭院空间下沉以创建一个新的地下室,这将布置第二间卧室,套间和房间。 在一楼,庭院将私人卧室与新家庭空间分开。
 
当我们向前行走时,第二个庭院将厨房和客厅分开,将灯光和风带入房间的中间。 在夏季,客户可以将所以大门打开,创造一个大家庭开放式空间。
 
第三个庭院将房屋与前车道分开,为 ASHP 建立了自行车,仓库和住房的储存空间。 当你穿过雪松包围的门槛进入私人住宅时,空间的过渡像是从伦敦西部出发点。
 
材料调色板保持简单,使不同的空间彼此流动,使用白色的墙壁,雪松板条和橡木镶木地板。 然后,这些空间由黑色的 crittall 风格的门窗构成。

From the architect. The client\'s brief was to demolish an existing single-storey storage garage and construct a new two bedroom house in an awkward space between rear terraced gardens and a row of 16 garages in West London.
   
To respect the tight planning constraints of the site the concept was to create three external courtyard spaces around the original form of the garage that would help bring light deep into the proposed plan. It was not possible to place windows in the boundary walls, so skylights were positioned above each family space.
   
The first courtyard was sunk down to create a new basement level, which would house the second bedroom, ensuite and plant room. Above, on the ground floor, the courtyard separates the private bedrooms from the family spaces in the new house.
   
As we moved forward through the design, the second courtyard separates the kitchen and the living room, bringing light and air into the middle of the house. During the Summer months, the client has the ability to open up the series of crittall doors to create one large family space.  
 
The third courtyard separates the house from the front driveway, creating a storage unit for bikes, bins and housing for the ASHP. The boundary acts as a point of departure from West London, as you step through the cedar-clad threshold into the private residence.
 
 
The material palette was kept simple to allow the different spaces to flow into each other, using off white walls, cedar battens and oak parquet flooring. The spaces were then framed by the black crittall style windows and doors.
 






▲ 点击图片可查看大图,并可进入全屏图集模式 ▲

















已邀请:

要发表您的看法,请先登录