共 47+ 张图片,点击图片进入幻灯

已经最后一张了……继续点击则返回第一张。

微信扫码在小程序里立即查看此建筑(秒开体验)

项目概况:
建筑设计:monovolume architecture+design
地点:Burgstall, Province of Bolzano - South Tyrol, Italy
Lead 建筑设计:Arch. Jury Anton Pobitzer / Arch. Patrik Pedó
建筑面积:5500.0 m2
完工时间:2017
照片版权:Meraner Hauser 

项目简介:
来自建筑师的介绍。Dr.Schär AG公司的地址位于波斯塔尔商业区的南部。由于公司规模的逐渐增长,现有的行政楼房需要扩张以满足更多的空间需求。
 
由于有限的基础面积,项目在三层的空间中进行设计。建筑新部分的设计特点是精致,克制与线性。玻璃幕墙为建筑和公司提供了一种全新的轻盈而明亮的外观形象。
 
遮阳由倾斜的玻璃板完成,这种设计旨在创造一种双层表皮。可见部分的天花板材由白色瓦片覆盖,平屋顶则被设计成了屋顶花园。



Coworkers:Arch. Luca Di Censo, Arch. Barbara Waldboth, Arch. Sergio Aguado Hernàndez, Diego Preghenella

Structural Engineering:Ing. Fritz Starke
Electrical Engineering:Ing. Andreas von Lutz
Volume:21.000 m3

From the architect. The company of the Dr. Sch?r AG is located in the southern part of the commercial area of Burgstall. Because of the steady growth of the company also the space requirement increases and therefore the existing administration block has been extended.

Due to the limited base area, the building was conceived on three floors. The characteristic of the design of the new part of the building is the sophisticated, restrained and linear architecture. The glass facades create a new light and clear look of the building and also of the whole company.

The sun protection is made of slanting glass flakes, it is aimed at a kind of double fa?ade.The visible Attica panels of the ceiling are covered with white tiles, the flat roofs are designed as green roofs.
已邀请:

要发表您的看法,请先登录