共 16+ 张图片,点击图片进入幻灯

已经最后一张了……继续点击则返回第一张。

微信扫码在小程序里立即查看此建筑(秒开体验)

项目概况:
建筑设计:Buchanan Architecture
地点:美国,达拉斯(The Dallas Arboretum and Botanical Gardens, 8525 Garland Rd, Dallas, TX 75218, United States)
主持建筑师:Russell Buchanan, FAIA. Gary Orsinger, AIA. Nakjune Seong
建筑面积:343平方米(3700.0 ft2)
完工时间:2017
 
项目简介:
夏洛特与唐纳德试吃馆(Charlotte and Donald Test Pavilion)是一栋集合多种用途的建筑,总建筑面积为3,700平方英尺,位于美国达拉斯植物园的“品味之地”(A Tasteful Place)。整个园区拥有占地3.5公顷的花园,种有果树、蔬菜、药草及花卉等植物。馆中设有一个展览式的厨房,这里会举行烹饪课、示范表演、教育活动以及其他为成年人或儿童开设的特别活动。
 
该馆位于地块南端,与北端的四个植物花园相呼应。建筑由一个简单的石灰岩体块与四周的玻璃立面围合而成。木材表皮的天花板从石墙的外延斜向上延伸到室外成为悬挑屋檐。轻巧的玻璃立面设计,充分利用北向的自然阳光,并提供面对植物园的清晰视野。所有木材与石材都来自当地并于现场建造。
 
从平面分布上看,该建筑由一个对外开放的空间、一个为厨师特设的展示厨房、一个音响、视觉室以及卫生设施。建筑后方的区域是为餐饮活动而设,有需要的情况下还可以搭建屋顶。展示厨房中有巨大的滚动木门,根据不同活动的需求变化,也可以将木门设置成不同的功能。在展示烹饪时这些木门可以完全打开,在举行婚礼时又可以关上,随着用途所需,灵活而变。
 
馆中还有一个达到电视广播标准的影音工作室,可以直接面对全世界进行电视直播。植物园将通过这个设施为全球观众提供教育节目。夏洛特与唐纳德试吃馆旨在提供更多教育及休闲项目的方式,让植物园全年的公众活动更加全面完整。



Landscape Architect:SWA Group. Chuck McDaniel, FASLA. Leah Hales, ASLA. Henry Dalton, ASLA. Rob Rider, ASLA
Structural Engineer:Urban Structures. Gary Taylor, P.E. Richard Reed, P.E.
MEP Engineer:G&S Consulting Engineers. Cheryl Baylie, P.E. Doug Tran, P.E.
Civil Engineer:The Brannon Corp. Robert Breedlove, P.E.
Lighting Design:Lang Lighting Design. Andy Lang, AIA. Jacob Gerber
Kitchen Design:ConsalFSD. Crue Welborn
Audio Visual:Idibri. Ben Cating. Dan Schoedel
Security:Caprock Consulting Group. Ken George, P.E.
Contractor:Rogers-O’Brien Construction. Leon Davis. Cary Hughes. Billy Large. Nate Moser. Adam Minter. Jonathan Morgan. Mark Tomamichel

Text description provided by the architects. The Charlotte and Donald Test Pavilion is a 3,700 square foot multi-function space located at “A Tasteful Place” in the Dallas Arboretum and Botanical Society. The facility overlooks a 3.5-acre garden filled with fruits, vegetables, herbs, and flowers. A demonstration kitchen in the pavilion serves as a site for cooking classes, demonstrations, educational programs and special events for adults and children.

The Test Pavilion is situated at the southern edge of the site and aligns with the orientation of four potager gardens to the north. The building is composed of a simple limestone box inserted into a glass enclosure. A faceted wood ceiling extends diagonally outward from the top of the stone box to the exterior soffit. Low iron glazing allows natural light from the north to animate the space and provide clear views toward the gardens. All of the stone cladding and exterior wood soffit are locally sourced and fabricated.

In the plan, the pavilion houses an open assembly space, a chef-designed demonstration kitchen, an audio/visual room, a storage/service room and restrooms. The back-of-house area is designed to accommodate catering needs and can be covered if necessary. Large wood rolling doors provide a variety of functional options at the demonstration kitchen depending on the event. The doors can be fully opened for a cooking demonstration or closed for a wedding reception, solving a programmatic requirement.

The pavilion also contains a broadcast-ready audiovisual production capability which allows a direct feed to television networks around the world. This allows the Arboretum to share educational programming with institutions worldwide. The Charlotte and Donald Test Pavilion is intended to complement the activities in the garden by providing additional opportunities for educational and recreational events year round.?
 
已邀请:

要发表您的看法,请先登录