共 16+ 张图片,点击图片进入幻灯

已经最后一张了……继续点击则返回第一张。

微信扫码在小程序里立即查看此建筑(秒开体验)

项目概况:
建筑设计:Cubo Arkitekter
地点:Vardevej 1, 7400 Herning, Denmark
完工时间:2018
照片版权:Martin Schubert
 
项目简介:
伴随着全新的建筑、外壳、悬挑以及室外空间的升级和视觉体验的加强,丹麦最大的会展中心的功能和建筑环境得到了强化,打造了全新的连贯的访客体验。
 
总规划建立了一个全新的中心。它拥有简洁的形状、景观和规划,将整个展区以一种简洁明了的方式呈现。
 
新的到达大厅直接建立在现有的 Jyske Bank Boxen 上,与入口区域紧密结合。该建筑将作为一个会面场所、等候区和开放空间,可容纳2,500到3,000人。同时它也可以作为一个舞台,用作一些小型的、独立的活动。



Landscape architect:Sch?nherr
Engineer:Midtconsult
Turnkey contractor:c.c. contractor

Text description provided by the architects. With the construction of new buildings, facades and overhangs, as well as upgrading of the outdoor spaces and enhancing the visual expression strengthens the functional and architectural context of Denmark\'s largest fair and exhibition area and establishes a new coherent guest experience.
 
The overall plan establishes a new centre that, with its simple geometry, landscape and planting, structures the entire exhibition area in a simple and clear manner.
 
 
Closely integrated with the area in front, the new arrivals building couples directly onto the existing Jyske Bank Boxen. The building will serve as a meeting place, waiting-area and open space for 2.500-3.000 people, and it may also serve as a stage for smaller, independent events.
已邀请:

要发表您的看法,请先登录