共 24+ 张图片,点击图片进入幻灯

已经最后一张了……继续点击则返回第一张。

微信扫码在小程序里立即查看此建筑(秒开体验)

编辑导读:铁路附近的住宅如何闹中取静?用钢筋混凝土结构和双层玻璃窗来减少了振动和噪音污染,同时将卧室置于远离铁路的一侧……(经典值评价:6.4)
项目概况:
建筑设计:Horibe Associates
地点:日本,东京(Tokyo, Japan)
主持建筑师:Naoko Horibe
建筑面积:196.22 m2
完工时间:2017
照片版权:Hiroyuki Hirai
 
项目简介:
这是一个面向铁路的出租公寓。
 
公寓位于一个低层住宅区,在一条约11米的铁路和4米的居住区道路之间。
 
考虑到建筑限高为10米,起居室最小面积为25平方米,我们为此制定了计划。以低层住宅社区的环境影响为主,我们将宜人的生活环境和低层住宅区的高收益纳入考虑。
 
建筑平面布置包含了铁路一侧的起居空间,居住区道路一侧的卧室,两者之间是厨房和浴室区域。
 
由于它完全向铁路和住宅两侧开放,即使放置在城中心,也可以有足够的采光和通风。
 
这个4层楼,16个单元的建筑利用建造技术,没有暴露在外的柱子或横梁。
 
设计分为对建筑物的尺度和颜色的影响; 这可以最大程度地减少对周边区域的影响。铁路附近的房屋经常被潜在住户所忽视,但坚固的钢筋混凝土结构和双层玻璃窗显著地减少了振动和噪音污染。此外,卧室与居住区道路位于同一侧,营造出更加安静的环境。
 
在低层住宅的露台甲板上,你可以一边喝酒一边观察来往火车或火车的启动,在蓝天下用电脑工作或与其他房客共进午餐。你甚至可以使用免费无线网络。它作为工作,休闲,交流的场所为这里所有租户的生活增添了色彩。



Structure design:Shunya Takahashi Structure Building Research Institute
FACILITIES design:Grand Facility
Construction:Shin

Text description provided by the architects. This is a railroad-facing apartment for rent.
 
 
The apartment plot is located in a low rise residential district between a railway extending approximately 11 meters and a residential road extending 4 meters.
 
 
With maximum height limits of 10m and minimum living room area of 25 square meters in mind, we drew up a plan. With the theme being the environmental impact statements of low rise housing neighborhoods, we took into consideration a pleasant living environment and high earnings of low rise residential areas.
 
 
The house plan consists of a living space on the side of the railroad, a bedroom on the side of the residential road, and between the two is the kitchen and bathroom area.
 
 
Since it is fully open on both the railroad and residential sides of the house, even placed at the city center, there can be sufficient entrance of sunlight and ventilation.
 
 
This 4 story, 16 unit complex was constructed using techniques so that there are no exposed posts or beams.
 
 
The DESIGN divides up the impact of the size and color of the building; this minimizes the impact on the surrounding area. Houses near railroads are often overlooked by potential residents, but the solid reinforced concrete construction and double window sashes significantly decrease vibrations and noise pollution.Additionally, the bedroom is located on the same side as the residential road, to create an even more quiet environment.
 
 
On the deck terrace of the low-rise residence, you can drink while oberving passing trains or the starts, work on your computer under the blue sky, or have a lunch party with other tenants.You can even surf the web with free wifi. As a location to work, relax, communicate, and more, it makes a great addition to any tenants life.
 
已邀请:

要发表您的看法,请先登录