共 33+ 张图片,点击图片进入幻灯

已经最后一张了……继续点击则返回第一张。

微信扫码在小程序里立即查看此建筑(秒开体验)

编辑导读:建筑主体对校园的开放空间——草地进行回应,基座以阶梯状方式抬升,使得草地能在白天最大化获取阳光,同时也提供了一系列的室外空间。整个建筑是柔和的、可持续性的、促进交流的。(经典值评价:7)
项目概况:
建筑设计:SOM
地点:美国,纽约(3009 Broadway, New York, NY 10027, United States)
建筑面积:11891.59 平方米(128000.0 ft2 )
完工时间:2018
照片版权:Magda Biernat
 
项目简介:
来自建筑师的介绍。125年多以来,巴纳德学院一直因其独特的学术文化而知名——致力于培养女性的知识、进取心和开阔的视野,使教与学一体,并充分利用它与哥伦比亚大学的关系,充满着纽约独有的活力。为了应对未来的挑战,学院在其校园的核心建构了一个新的跨学科学术研究的场所。在其于2018年秋季学期开放时,Cheryl和菲利普米尔斯坦教学中心将会成为巴纳德学术与知识生活的实验室,与其可持续和气候运动相结合。
 
SOM设计了一座有11891.59平方米的建筑,来实现这样的知识、教育和学习的集合。米尔斯坦中心鼓励学生与老师之间的对话,其科技与灵活的教室空间以及多模式学习中心无缝对接,并且为思考、小组学习、研究与合作提供多样的灵感空间。
 
米尔斯坦中心的核心是一座新型图书馆。它展现巴纳德的收藏与档案,为学生拓宽选择。设计赋予图书馆多样的学习空间,以供学生创造性和探索性学习。它提供各种适宜独立学习、小组学习和多人学习的组合,还有时下最先进的多媒体中心。图书馆在物理层面、数据层面以及哲学层面上都连接着校园中所有的部门和学科。它与一系列自由可变的学习空间相连,其中包括教学法中心、经验推理中心、数字人文中心、设计中心、媒体中心旖旎一个移动实验室。图书馆上方是Vagelos计算科学中心,在这里,学生和教职员可以合作进行信息和计算方面的具有开创性的研究。整个建筑中精心设计的灯光与自然光相结合,程序画的灯光场景,独立的控制系统,可以在增强学习氛围的同时减少能耗。
 
除图书馆之外,米尔斯坦中心还为教职员的会议、四个学科的交叉学习提供空间。它其中还包括领导力学习的雅典娜中心的新家,以及专门进行女性研究的巴纳德中心。首层布置有一个小的对外开放的咖啡吧,而建筑的高层则是教职工的办公室。
 
SOM所设计的米尔斯坦中心是对它之前远眺绿草地——巴纳德校园的开放空间——的地理位置的回应。建筑的主体,有一个五层高的基座以阶梯状方式抬升,使得草地能在整个白天最大化地获取阳光。这些阶梯同时也降低了热岛效应,提供一系列吸引人的室外空间,可以用作学习、思考、在城市校园中与自然互动。在米尔斯坦中心的西侧,一栋狭长的11层的塔楼与相邻的建筑阿特休尔大楼联合。位于15层的天桥将两栋建筑连在一起,同时也通过阿特休尔大楼的科学中心空间与Vagelos计算科学中心连接。在米尔斯坦中心的顶部附近,悬臂式的教职工休息室有着俯瞰整条哈德逊河、哥伦比亚大学校园以及曼哈顿中城的视野。
 
就像这座建筑的主体那样,材料的选择也是对校园环境的仔细考量。立面采用了镀锌板组成的防雨系统。带有柔和的反光以及暖调,锌板与环境中的才、食材和混凝土相协调。同时,金属里面也表现了一种当代的审美,使米尔斯坦中心契合它所处的时代。
 
为了得到LEED V3银质认证,米尔斯坦中心延续了巴纳德学院可持续校园建设的传统。建筑的设计能够支持巴纳德的环境行为学课程以及由学生群体和教职工所组织的行为矫正项目。为了巴纳德学院更加可持续的校园环境的建设以及碳排放量的减少的目标,与2007年ASHRAE规范相比,米尔斯坦中心的设计将总体能耗降低了15%,建筑内的用水量降低了33%,景观灌溉用水降低了50%,施工的废弃物分流达到90%。
 
米尔斯坦中心是知识集体文化和跨学科交流的具象化,它定义了巴纳德学院。它创造了跨学科部门的纽带,激发全球范围内的联系,并且鼓励学生和教职员之间的连结。这座可变的建筑准备为巴纳德学院的女性的知识、进取心与视野的培养提供又一个125年的机会。



Senior Consulting Design Partner:Roger Duffy, FAIA
Managing Partner:T.J. Gottesdiener, FAIA
Design Partner:Colin Koop, AIA
Project Manager:Meredith Bostwick-Lorenzo Eiroa, AIA
Design and Documentation Senior Technical Designer:Carrie Moore, AIA
Construction Administration Senior Technical Coordinator:Kimberly Garcia, AIA
Senior Designer:Jon Cicconi, AIA
Designer:Design and Documentation Technical Coordinator: Leonard Lopate, AIA
Construction Administration Technical Coordinator:Michi Ushio, AIA
Enclosures:Christoph Timm, AIA
Construction Manager:Turner Construction
Programming Consultant:Brightspot Strategy
Structural Engineering:Quennell Rothschild & Partners
Site/Civil Engineering:Langan Engineering
MEP/FP Engineering:WSP Group
Vertical Transportation:VDA
Lighting Design:Brandston Partnership, Inc.
Acoustics, AV, IT & Security:Cerami & Associates
Food Service:Cini Little International, Inc.
Sustainable Design:SOM Sustainable Engineering Studio
Code Consulting:Code Consultants Professional Engineers, PC
Site Area:189000.0 ft2
Client:Barnard College
Owner’s Representative:Lehrer, LLC
Cost Estimating:Aecom

Text description provided by the architects. For more than 125 years, Barnard College has been known for its distinctive academic culture—dedicated to women of intellect, ambition, and vision, devoted to the integration of teaching and scholarship, embracing its relationship with Columbia University, and imbued with the vibrancy of New York City. To carry its mission into the future, the College has constructed a new place of interdisciplinary scholarship at the heart of its campus. When it opens for the Fall 2018 semester, The Cheryl and Philip Milstein Center for Teaching and Learning will become the hub of academic and intellectual life at Barnard and reinforce its commitment to sustainability and climate action.
 
 
 
SOM designed the 128,000-square-foot building to serve as a crossroads of knowledge, teaching, and learning. The Milstein Center encourages dialogue between students and faculty, brings technology seamlessly into flexible classrooms and multimodal learning centers, and provides a variety of inspiring spaces for reflection, team-based learning, research, and collaboration.
 
 
The focal point of The Milstein Center is a new kind of library. It celebrates Barnard’s collections and archives, while enhancing options for students. The design infuses a variety of study spaces with opportunities for creative, exploratory learning. It provides settings suited to individuals, small teams, and large groups, along with state-of-the-art multimedia centers. The library links all departments and disciplines across the campus—physically, digitally, and philosophically. It is connected to a range of flexible learning spaces, including centers for pedagogy, empirical reasoning, digital humanities, design, and media, and a movement lab. Above the library is the Vagelos Computational Science Center, where students and faculty can collaborate on pioneering research in data and computation. Careful lighting design throughout the building combines natural light, programmed lighting scenes, and individual controls to enhance learning environments while contributing to energy savings.
 
 
In addition to the library, The Milstein Center provides conference facilities, interdisciplinary workspaces for four academic departments, and a new home for the Athena Center for Leadership Studies and the Barnard Center for Research on Women. The ground floor features a small coffee bar that is open to the public, while the building’s upper stories accommodate faculty offices?.
 
 
SOM designed The Milstein Center in response to its prominent location overlooking the Lawn—the signature open space on the Barnard campus. The building’s massing, with a five-story base that rises in a series of terraces, maximizes the amount of sunlight that reaches the Lawn throughout the day. These terraces reduce the heat island effect and provide a series of inviting, outdoor spaces for study, contemplation, and connection to nature within the urban campus. On the west side of The Milstein Center, a narrow, eleven-story tower aligns with the neighboring building, Altschul Hall. The skybridge at the fifth floor links the two buildings to connect the Vagelos Computational Science Center with the science-focused spaces inside Altschul Hall. Near the top of The Milstein Center, a cantilevered volume contains a faculty lounge with sweeping views of the Hudson River, the Columbia University campus, and Midtown Manhattan.
 
 
Much like the building’s massing, material selections are sensitive to the campus context. The facade uses a rain screen system of patinated zinc panels. With a soft reflectivity and warmth, the zinc harmonizes with the surrounding brick, stone, and concrete buildings. At the same time, the metal facade expresses a contemporary aesthetic that distinguishes The Milstein Center as a building of its time.
 
 
Targeting LEED v3 Silver certification, The Milstein Center continues Barnard College’s tradition of sustainable campus construction projects. The building’s design features support both Barnard’s environmental curriculum and the behavior change programs being enacted by the student body and faculty. Aligned with the College’s vision to build a more sustainable campus and reduce carbon emissions, The Milstein Center is designed to achieve 15 percent energy cost savings compared to ASHRAE 90.1 2007, 33 percent water savings within the building, 50 percent water savings for landscape irrigation, and 90 percent construction waste diversion.
 
 
The Milstein Center embodies the culture of intellectual collaboration and interdisciplinary interchange that defines Barnard College. It creates cross-departmental ties, stimulates global connections, and fosters bonds between students and faculty. This transformative building prepares Barnard for another 125 years of service to women of intellect, ambition, and vision.

要发表您的看法,请先登录