意大利海边“塔筑”(A New Life for a Little Tower )- studio aledolci&co

编辑导读:风景美丽的海边,一个原别墅的附属建筑,改造后作为了度假小屋,新与旧,粗糙与精致,还有精心安排的家具…(经典值评价:6.7)
▲ 点击图片可查看大图,并可进入全屏图集模式 ▲


项目概况:
建筑设计:studio aledolci&co
地点:意大利,加尔达(Garda, Italy)
主持建筑师:Alessandro Dolci Architetto
建筑面积:80.0 m2
完工时间:2017
照片版权:Martina Mambrin
 
项目简介:
这座塔楼位于加尔达历史中心和蓬塔圣维吉里奥之间,靠近海滩,是一个能够欣赏到美丽的风景的地方。该建筑位于公园内的一处私人别墅内,也可以通过水上登陆到达。
 
该建筑在过去经历了几次改造,最后一次改造是在上世纪70年代,当时它是一座度假屋,是作为别墅的附属建筑。
 
这次的改造涉及到外表面,墙体的修复,对系统影响最小的新分布,以及新的室内设计
 
该建筑的室内设计成了一个斯巴达式的度假胜地,并与其作为度假屋的功能相关联。 照明系统进过了专门的研究,同时还设计了定制家具,并选择确定了材料。

Collaborators:Maria Bondavalli Architetto

Text description provided by the architects. Halfway between the historic center of Garda and Punta San Vigilio is the tower that, close to the beach, enjoys a full of scenic beauty of the place. The tower is inside the park of a private villa, and can also be reached by water at the landing stage of relevance.

Of historical matrix, the tower has undergone several building interventions over time, the last one dating back to the \'70s that used it as a holiday home, as an outbuilding of the villa behind it.

The redevelopment project concerns the interventions on the external surface, the restoration of the walls, a new distribution of minimal impact systems, and a new interior design.

The interior design of the tower is a Spartan vocation linked to its function as a holiday home. The lighting system has been studied ad hoc, as well as the design of custom-made furniture, the choice of materials and textures.
 





▲ 点击图片可查看大图,并可进入全屏图集模式 ▲









已邀请:

要发表您的看法,请先登录