项目概况:
建筑设计:Marmol Radziner
地址:美国,加利福尼亚州,特拉基(Truckee, CA 96161, USA)
面积:743.22平方米(8000.0 ft2)
完工时间:2012
照片版权:Roger Davies

项目简介:
来自建筑师的描述。基地位于Martis营地居民区太浩湖的北部,施罗德苑住宅通过三个不同高差设计最大限度将山地风景引入住宅。住宅的南向立面开设大窗,设立移动玻璃滑门,凉台,露台等,让南部的群山和西南的内华达山脉的美景都尽收眼底。该8000平方英尺的住宅顺应场地的自然地貌,设计了多个高差的变化。

建筑立面被分为两种体量:下部石材饰面,上部锌制镶板饰面,并通过玻璃走廊联系两个体量。第一个体量包含主要的空间:起居室、餐厅、厨房空间和楼上的卧室。第二个体量包括主卧室台套间和楼下的办公区。下部石墙饰面的打破,一方面突出了入口空间,另一方面可以从室内一览山脉全景。

一进入室内,映入眼帘便是独立式的壁橱。建筑内主要空间朝向山景开设落地窗和门架。移动滑门可以通向室外阳台,在这里可以进行spa、户外篝火、烧烤等。室外材料包括Clark Fork ledger岩石、西部红雪松板、镀锌金属板及镀铝的深铜窗和门框架。

项目其它信息:
Interior Designer: Marmol Radziner
Landscape Architect: Marmol Radziner
General Contractor: Morrison Construction

(本文贡献方:archdaily,iarch;组织:树状模式)
From the architect.Located north of Lake Tahoe in the Martis Camp residential community, the three-level Schroeder Court Residence maximizes mountain vistas. The house is situated to allow the entire southward-facing exterior, fully outfitted with windows, sliding doors, decks, and patios, to showcase both Lookout Mountain to the south and the Sierras to the southwest. The 8,000 square-foot home incorporates multiple level changes, reflecting the natural contour of the site.

The massing is divided into two volumes clad in stone below and zinc paneling above. A glass corridor connects these volumes. The first volume contains the great room including the living, dining, and kitchen areas and the upstairs bedrooms. The second volume contains the master bedroom suite and a downstairs office. A break in the stone wall of the first volume marks the entry and provides a glimpse through the home to Lookout Mountain.

Upon entering the home, the visitor is greeted by a freestanding hearth. Floor-to-ceiling windows and doors frame the mountain views in the great room. Sliding doors lead to an exterior terrace with a spa, outdoor fire pit, and barbecue. Exterior materials include Clark Fork ledger stone, western red cedar siding, zinc metal paneling, and windows and doors framed in dark bronze anodized aluminum.
已邀请:

要参与讨论请先登录注册