美国杉石“谷仓”度假小屋 (Cedar and Stone House )- Mago Architecture

编辑导读:谷仓风格的元素贯穿了整个度假小屋,建筑与农场及周围的景观融合了一体……(经典值评价:7)
▲ 点击图片可查看大图,并可进入全屏图集模式 ▲


项目概况:
建筑设计:Mago Architecture
地点:United States
主持建筑师:Hannibal Newsom
建筑面积:353平方米(3800.0 ft2)
完工时间:2018

项目简介:
杉树与石小屋位于纽约格林县,始建于1800年。它位于哈德逊河沿岸的卡茨基尔山脉。该地区拥有着丰富的农业历史——卡茨基尔村曾经是一个大型粮食市场,在宜里运河建设之前,纽约州西部的大部分商业活动都要途径格林县。如今,这里的经济主要依赖旅游业和大量的夏、冬季游客。

在被完全清理、开发与建造度假小屋之前,这片未曾被触及的约50英亩(0.2平方千米)土地被私人收购。为了与该地区的乡村环境和农业历史保持一致,大部分的场地仍然保留着未经开发的林地,保护了该地区的现有生态,并支撑着当地的狩猎产业。为了鼓励小型私人产业的发展,已经被清理过的区域将被重新利用,成为以苹果园和玉米田为主的农业用地,作为小型农场运营。

这片土地宽敞、私密,清理过的区域被小心地隐藏在靠近高速公路的密集树林之后。旅馆则坐落在沿地区北部边缘延伸的山丘一侧。它的选址出于清晰观景的需要:周围的群山,尤其是南部的滑雪场。房屋设计采用了农舍典型的谷仓风格。建筑底部由与整个建筑内的相同青石建造而成,并将建筑固定在周围环境中。垂直的杉树壁板与周围树木的垂直度相协。

巨大的垂直窗户为整个结构提供了漂浮、空灵的感觉。山丘以南几英亩的地区已经清理完毕,可以欣赏小苹果园、玉米田和钓鱼池的景色。天然生成的巨大青石在清理过后被留在了田地里,以反映结构之重,并整个与场地结合。

内部装饰经过了精心安排以充分利用场地特点。客厅的双层高天花板有宽大的窗户和充足的光线,并能由此一览无余地欣赏到周围景色。东侧的窄垂直窗户与相邻的树木线条相互呼应。整个房屋的窗户都经过了精心定位,以保持与外部的流畅连接。走进建筑,人们也走进了一系列线性排布的窗户中间:通往露台的窗户,坐落在楼梯底部的通高窗户,和一个中央上方的天窗。

谷仓风格的元素贯穿了整个建筑:内部的沉重木材装饰线条,青石壁炉侧的木梁,和像槽棚一样悬挂在主要生活场所上方的主卧室。在谷仓门中间的大窗户前,人们可以俯瞰起居室,也可以远眺整片场地。

Structural Engineer:YJL Engineering, PE
Contractor:Hickory Hill Buildings, Inc

Text description provided by the architects. Cedar and Stone is located in Greene County, New York,?which was founded in 1800. It is?located in the Catskill Mountain Range along the Hudson river. The area has a rich agricultural history - the village of Catskill was once a large grain market,?and prior to the construction of the Erie canal much of the commerce of Western New York State passed through Greene County. Today the economy relies primarily on tourism and a?multitude of summer and winter visitors.
 
This previously untouched fifty-acre site was acquired by a private client prior to being fully cleared for sub-development and the construction of a number of vacation homes. In keeping with the rural setting and agricultural history of the area,?the majority of the site remains untouched woodland, preserving?the existing ecology of the site and?supporting?the local?hunting economy. What area that has been cleared in support of the development of a small private estate will be replanted as agricultural land?in the form apple orchards and corn fields, and will be run as a small farm.?
 
 
The estate is at once expansive and private, the clear area is carefully concealed behind a dense line of trees from the?adjacent highway. This guest?house?is embedded in the side of a hill that runs along?the northern edge?of the site. This position was determined by a desire for clear views of the surrounding mountains, and in particular the ski slopes to the south. The house is designed in the style of a barn, the typical compliment to the agrarian farmhouse. The base of the building is constructed of the same bluestone that can be found throughout the property, and anchors the building into its surroundings. The vertical cedar siding resonates with?the verticality?of the surrounding trees.?
 
 
The large vertical windows, provides a floating, airy feel to the entire composition. Several acres?south of the hill have been cleared to allow for views and the development of a?small apple orchard, corn fields?and a?retention pond for fishing.?Naturally occurring bluestone boulders have been left behind in the fields after clearing to?reflect?the heavy quality of the structure, and incorporate the whole into the site.
 
 
The interior is carefully choreographed to capitalize features of the site. A double height ceiling in the living room allows for expansive windows and ample light, and provides sweeping views of the surrounding?property, and the thin vertical windows to the east compliment the adjacent tree line. Throughout the house windows are carefully positioned to maintain a continuous?connection to the exterior; upon entering?you are in line with a window out to the terrace;?a full height window sits at the base of the stairs, a skylight centered above.
 
 
Elements of the barn style are present throughout, heavy wood trim lines the interior,?wood beams flank?the?bluestone fireplace, and a master bedroom?overhangs the main living space like a hayloft. A large window flanked by barn doors overlooks the living room and out onto the site beyond.





▲ 点击图片可查看大图,并可进入全屏图集模式 ▲














已邀请:

要发表您的看法,请先登录